Nieuws   Zoeken 

Jan's tomatensaus voor Fu Yong Hai
Ingredienten: (2 pers.):
½ à 1 ui
1 teentje knoflook
mespunt djahe (gemberpoeder)
2 el tomatenpuree
2 dl. bouillon
zout, peper, azijn, suiker, enkele druppels ketjap manis, aardappelmeel of maïzena om te binden.
Bereiding:
Fruit de ui en knoflook in 15 gr. margarine, voeg de djahe erbij, dan de tomatenpuree, de bouillon, peper, suiker, ketjap manis, azijn en eventueel wat zout.
Laat alles 5 minuten doorkoken en bindt ze met het aangemaakte aardappelmeel of maïzena bij en laat het nog 1 min koken.
Receptnummer: 1143 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept