Nieuws   Zoeken 

Fetapasteitjes a la *patricia*
Ingredienten: (8 pers.):
125 gr. fetakaas
75 gr. geraspte parmezaanse kaas
1 ei
1 thl. gedroogde peterselie
1/2 thl. gedroogde dille
1 pak diepvries fillodeeg
50 gr. boter
zout en peper
Bereiding:
Prak de fetakaas fijn en roer er de kaas, peterselie, dille, ei, zout en peper door. Snijd de vellen fillodeeg in lange repen van 7 cm breed en smeer ze dun in met gesmolten boter. Leg aan een van de uiteinden een lepel van de vulling. Sla een hoek van het deeg over de vulling, zodat een driehoekig flapje wordt gevormd. Vouw het flapje van de ene naar de andere kant, zodat een dik driehoekje ontstaat. Verwarm de oven voor op 200ÂșC. Leg de flapjes op een ingevette bakplaat of op bakpapier en bestrijk ze met boter (doe ik zelf niet). Bak ze in 15 min. Gaar.
Receptnummer: 11474 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Doet het erg goed als hapje bij een verjaardag
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept