Nieuws   Zoeken 

Spinazie-'pizza met deksel' a la Anja
Ingredienten: (4 pers.):
pide (turks brood)
2 pakjes diepvriesspinazie
4 halve kipfilets of 4 speklapjes
olie
champignons
knoflook
feta
pijnboompitjes
Bereiding:
Marineer de in stukjes gesneden kipfilet of speklapjes in wat sambal vermengd met olie. Snijd de pide in twee 'pizza's'. Warm de oven voor. Ontdooi de spinazie, en druk er overtollig vocht uit in een vergiet. Verwarm de spinazie in een pannetje. Bak het vlees intussen mooi bruin en voeg op het laatst de champignons en de knof hierbij, even doorbakken. Verdeel eerst de spinazie over de pide en vervolgens hierover het vlees. Daarna beleggen met plakjes feta. Strooi hier nog wat pijnboompitjes over. Tien minuutjes in de oven, tot de feta zacht is. Snijd de pizza en de andere helft van het brood in vieren. Op elk bord en kwart brood met een deksel: klaar!
Receptnummer: 11513 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
O ja, het is wel lekker als je ook de deksel eventjes in de oven legt, dan wordt deze warm en lekker knapperig!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept