Sonja's zalm spinazie schotel |
Ingredienten: (2 pers.):
zalm filet 150 gram in blokjes gesnedenongeveer 1 tot 2 cm
boursin kaas met knoflook50 gram
fijn gesneden uitjes
boter
spinazie ala creme diepvries (ontdooid)
zout en peper
taggiatella | Bereiding:
Boter laten smelten. Uitjes op zacht vuur glazig bakken. Zalm toevoegen ook zacht mee bakken. Dan ontdooide spinazie toevoegen. Op zacht vuur en voordurend omscheppen. Dan boursin toe voegen en laten smelten rustig erdoor heen roeren. Opdienen op gekookte tagiatella. Heerlijk in de zomer. |
Receptnummer: 11525 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. |
Opmerking: in plaats van diepvries spinazie kan je ook verse spinazie gebruiken maar dan moet je wel kookroom naar smaak toevoegen schep de zalm langzaam om voeg de spinazie en de kaas vrijwel direct toe want de zalm is snel gaar en dan valt de vis uit elkaar
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |