Danielle's nasi met kip en kerriesaus en ananas |
Ingredienten: (2 pers.):
blikje ananas van delmonte
2 eetlepels bloem
stukje margarine
kerriepoeder
water
bouillion
rijst
nasimix van knorr
dubbele kipfilet
satestokjes van hebro | Bereiding:
Rijst koken. Kerriesaus:de margarine smelten kerriepoeder toevoegen. De bloem erdoor roeren en gelijk het water tot een gladde massa bouillion na smaak toevoegen. Kipfilet in stukjes bakken en dan de nasimix erdoor. De rijst op een diepbord een kuiltje maken voor de kerriesaus en daarop wat ananas stukjes de kipfilet ernaast rondom serveren evt met wat pittige kroepoek. En de satestokjes |
Receptnummer: 11570 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |