Nieuws   Zoeken 

Stephanie's capuccino van rood fruit
Ingredienten: (4 pers.):
250 gr mascarpone
75 gr suiker
1 zakje kant en klaar coulis van rode vruchten (frambozen of andere vruchten)
2 eieren
meringues
een bakje vers rood fruit of mengeling id diepvries
Bereiding:
De mascarpone samen met de eierdooiers en de suiker mengen. Het wit van de twee eieren stevig opkloppen en zachtjes onder de mascarpone mengen. Vervolgens in een groot wijnglas een eetlepel coulis scheppen, dan een lepel van de rode vruchten vervolgens een lepel van het mascarponemengsel dat je dan bestrooit met verkruimelde meringue (kan eventueel ook weggelaten worden). Zo maak je verder laagjes tot je glas helemaal gevuld is. De glazen even in de koelkast om heerlijk fris op te dienen.
Receptnummer: 11578 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept