Jan's groentenschotel voor bij pepesan
Ingredienten: (4 pers.):
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 schijfjes gember
2 roosjes broccoli
1 doosje champignons
1 blik maïskolfjes
½ spitskool
peper en zout
Bereiding:
Ui en knoflook fijn snijden en fruiten in wat olie
Dan de 2 stukjes gember erbij doen en de broccoli even omroeren.
Dan ook het nat van de maïskolfjes erbij doen en blijven omroeren.
Dan de champignons in plakjes gesneden erbij doen en de gesneden spitskool.
Even omroeren.
Dan de maïskolfjes in stukjes gesneden een erbij doen en eventueel wat water en dan het geheel even laten sudderen met tussentijds het geheel even omroeren.
Receptnummer: 1158 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept