Mosselen in een saus van tomaten en bleekselderij
Ingredienten: (2 pers.):
1 el (olijf) olie
4 in stukjes gesneden stengels bleekselderij
1 blokje kruidenbouquet basilicum-tijm (knorr)
2 el tomatenpuree
1 dl water
4 takjes tijm
peper
1 bak schoongemaakte verse mosselen
olijven mayonaise
Bereiding:
verhit (olijf) olie in een grote pan. bak hierin de bleekselderij al omscheppend in 5 min. op laag vuur. voeg de kruidenbouquet toe. roer tomatenpuree en water door de groenten. ris van de takjes tijm de blaadjes, breng op smaak met peper. kook de mosselen hierin gaar. serveer met olijven mayonaise.
(recept saus zie elders op de site)
Receptnummer: 116 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept