De lekkerste karbonaadjes à la anja |
Ingredienten: (2 pers.):
2 karbonades
scheut rode wijn
1 rundvleesbouillonblokje
bakboter | Bereiding:
Bak de karbonades (zonder ze van tevoren te kruiden o. I. D. ) een paar minuten aan in de boter tot ze mooi bruin zijn. Voeg dan de scheut wijn toe en verkruimel er het bouillonblokje boven. Laten sudderen (af en toe omdraaien) tot de karbonades mals en gaar zijn. Eventueel wat extra wijn toevoegen als het teveel inkookt. |
Receptnummer: 11618 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. |
Opmerking: Echt simpel, maar superlekker. Overigens is één bouillonblokje ook voldoende om vier karbonaadjes mee klaar te maken. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |