Nieuws   Zoeken 

Agnes' supersnelle appelcake
Ingredienten: (6 pers.):
100 gram bloem
100 gram bruine basterdsuiker
100 gram boter
2 eieren
2 appels (in blokjes)
1 theel. kaneel
Bereiding:
Roer de bloem en de suiker door elkaar. Klop de eieren los met een vork. Smelt de boter in een pannetje. Roer nu alle ingrediƫnten goed door elkaar. Schep het mengsel in een magnetronschaal. Zet deze in de magnetron, op vol vermogen 2 keer 4 minuten.
Receptnummer: 11630 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Controleer met een sate prikker of de cake gaar is ( deze moet dan "droog" uit de cake komen. Anders nog 1 Ć  2 min. extra in de magnetron.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept