Nieuws   Zoeken 

Patries' papillot van zalm met spek
Ingredienten: (4 pers.):
600-800 gr zalmfilet
8 sneetjes spek
8 blaadjes salie
4 el witte wijn
4 klontjes boter
4 blaadjes alupapier
Bereiding:
Snij de zalm in 4 porties en kruid met peper en zout. Wikkel elke portie in een sneetje spek. Hak de salieblaadjes en overstrooi hiermee de zalm. Schik in elk blaadje alu de zalm met een el witte wijn en een klontje boter. Sluit de papillotjes en plaats ze gedurende 15 min in een voorverwarmde oven op 180°.
Receptnummer: 11767 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept