Nieuws   Zoeken 

Gerda's canelloni met kabeljauw en spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr kabeljauw
1 ui
2 theel dille
zout en gemalen peper
250 gr spinazie a la creme
1 ei
2 sjalotjes
800 gr gepelde tomaten (blik)
2 theelepels oregano
1 eetl bloem
3 dl melk
mes puntje nootmuskaat
50 gr geraspte kaas
12 canelloni
Bereiding:
Gesnipperde ui glazig fruiten, ontdooide vis in kleine blokjes snijden en met de dille bij de ui circa 5 min stoven. Pureer het het vismengsel en breng op smaak met peper en zout. Ontdooide spinazie mengen met losgeklopt ei, schep dit door de gepureerde vis. Gesnipperde sjalotjes glazig fruiten in olijfolie, voeg de tomaten met het vocht toe en laat ongeveer 20 min zachtjes koken. Breng op smaak met zout, peper en oregano. Smelt wat boter en voeg de bloem toe en giet er al roerend de melk bij. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat en roer er de geraspte kaas door. Vet een ovenschaal in en vul de cannelloni met het vis-spinazie mengsel en leg ze in de schaal. Giet er de beide sauzen over. Zet de schaal in een voorverwarmde oven, 60 min op 180 graden.
Receptnummer: 11837 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 100 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept