Nieuws   Zoeken 

Sandra's íjs met kokos-chocolade saus
Ingredienten: (4 pers.):
slagroomijs / vanille-ijs
kleine beker slankroom / slagroom
1 zak mini-bounty's (je hebt niet de hele zak nodig)
Bereiding:
Neem een vuurvaste schaal. Snij 5 mini-bounty's in stukken en doe ze in de schaal. Giet er wat room bij. Zet de schaal in de magnetron op vol vermogen aan. Wanneer de 'saus' begint te bubbelen, de schaal uit de magnetron nemen en doorroeren. Controleer de dikte van de kokos-chocolade saus. Afhankelijk van de dikte eventueel nog bounty's of room toevoegen. Als de dikte goed is, de saus nog ongeveer 10 seconden in de magnetron zetten. De bounty's moeten geheel gesmolten zijn, dan is de saus goed. De overige room opkloppen. IJs, saus en opgeklopte room gezamenlijk serveren.
Receptnummer: 11850 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
Met het ijs kun je variëren: bananenijs is er ook heerlijk bij!
En in plaats van de room, kun je ook koffiemelk gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept