Jan's sajoer boontjes
Ingredienten: (4 pers.):
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 pond snijbonen
1 paprika rood
1 peper rood
2 Laos
2 Salaam
1 potje maïskolfjes
trassi
santen
Bereiding:
De sjalotjes en knoflook fijn snijden en fruiten in wat olie.
Dan de fijn gesneden rode peper erbij.
Dan de Laos en Salaam erbij en doorroeren.
Dan de snijbonen erbij en doorroeren.
Dan de fijngesneden paprika erbij doen.
Dan wat trassi
Dan de maïskolfjes in mootje gesneden met nat, En het geheel doorroeren.
1 kopje water en het geheel enige tijd laten sudderen.
Wat santen erbij doen en nog even laten sudderen
Receptnummer: 1187 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept