Nieuws   Zoeken 

Carla's tomaten-groentesoep
Ingredienten: (4 pers.):
1 potje rundvlees-bouillon
2 pakjes gezeefde tomaten
klein zakje soepgroenten
200 gr. soepballen (A/H)
1 zakje kruidenbuiltje honig voor vleesbouillon
1 pakje maggimixsoep smaakverrijker tomatensoep
vermicelli van de reform-winkel
Bereiding:
Grote pan nemen, hierin de vleesbouillon doen met de hoeveelheid water wat op potje staat. Zakje kruidenbuiltje in de pan hangen. (ikzelf plak hem aan de rand vast van buiten met plakpapier dan valt het niet in de soep)De 2 pakjes gezeefde tomaten toevoegen en alles aan de kook brengen. Wanneer het kookt twee handjes vermicelli toevoegen en hierna de soepgroenten er bij doen. Goed roeren in het begin anders plakt vermicelli vast aan de bodem. Als de vermicelli goed is van maggi de smaakverrijker voor tomatensoep toevoegen. Ook hierbij goed roeren tegelijkertijd met het toevoegen want zodra dit in aanraking komt met vocht dan kunnen er klonten vormen. Dit alles op laag vuur 5 minuten op smaak laten komen en klaar is je zelfgemaakte tomaten-groentesoep. Voor dat je de pan op tafel zet kruidenbuiltje verwijderen. De tijd die jij het lekkerst vindt staat op verpakking vermeld.

aanvulling:
Toen ik terug las , zag ik dat er niet bij stond dat je de gehaktballetjes na het toevoegen van de gezeefde tomaten toevoegd. Bij deze.
Receptnummer: 11888 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Ik zelf gebruik altijd de vermicelli van de reform-winkel omdat die lekker dik en goed van smaak is , als je andere vermicelli gebruikt ook goed , de keus is aan jezelf.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept