Marieke's kaastortelinni met courgette |
Ingredienten: (2 pers.):
2 ons verse kaastortelinnies
teentje knoflook
1 rode ui
1 courgette
half doosje champignons
handje olijven
zout
peper
eetlepel pesto | Bereiding:
Kook de tortelinnies, snij de courgette in halve plakjes, de ui in halve ringen en de champignons in schijfjes. Begin met de ui te bakken, vervolgens de champignons dan de courgette en het knoflookteentje (uitgeperst). Roer vervolgens de kruiden erdoor en de olijven. Inmiddels is de pasta ook klaar. Die schep je door het roebaksel en klaar is klara |
Receptnummer: 11920 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. |
Opmerking: Ik heb er nog een lekkere biefstuk bij gebakken anders is het niet genoeg voor 2 personen. Maar de hoeveelheid kun je natuurlijk aanpassen naar behoefte. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |