Nieuws   Zoeken 

Gerda's mediterrane kabeljauw uit de oven (tapas)
Ingredienten: (4 pers.):
4 tomaten
4 zongedroogde tomaatjes op olie
100 gr olijven
400 gr kabeljauwfilets
3 eetl Italiaanse kruiden
1 dl witte
zout en peper
150 gr geraspte kaas.
Bereiding:
Tomaten in parten snijden, gedroogde tomaatjes in stukjes hakken en olijven in ringen snijden. Verdeel de vis over 4 ingevette Tapas schaaltjes en verdeel de verse en de gedroogde tomaten, de olijven en kruiden over de vis. Schenk de witte wijn erover. Strooi er peper en zout naar smaak en de geraspte kaas over. Plaats de schaaltjes op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven. Ca. 25 min op 180 graden.
Receptnummer: 11923 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept