Nieuws   Zoeken 

Jutta's spaghetti met romige pestosaus en zalm
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr spaghetti
2 el. olie
4 zalmfilet(500 g)
150 ml droge witte vermout
1 rode peper in reepjes
2-3 el.pesto genovese
200 ml creme fraiche
zout
peper
15 gr basillicum in reepjes
Bereiding:
Kook de spaghetti met wat zout. Verwarm de olie en bak de zalm op matig vuur in 8 min bijna gaar. Hou deze warm op een bord onder folie. Roer de vermout en peper door de olie en kook dit 2-3 min in. Roer dan de pesto en creme fraiche erdoor en laat het geheel nog even pruttelen tot er een mooie saus ontstaat. Breng het op smaaak met peper en zout. Verdeel de zalm in stukjes en verwarm ze nog even in de saus. Giet de pasta af en schep de saus erdoor. Eet smakelijk
Receptnummer: 11932 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 16 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept