Ingredienten: (4 pers.):
1 pak pannenkoekmix
8 dl. melk
3 eieren
(olijf)olie
1 bakje champignons
1 ons salami
2 uien
roquefort
boursin
1 komkommer
2 ons postelein | Bereiding:
Bereid de pannenkoekmix zoals op de verpakking staat met de melk en eieren. Snijd de campignons in plakjes, de uien in ringen, de salami in reepjes. Bak de uien in wat (olijf)olie glazig, voeg de champignons toe en bak ze mee, daarna de salami. Laat het geheel op een zacht vuur sudderen en bak ondertussen 4 pannenkoeken. Leg op ieder bord een pannenkoek en smeer ze in met de boursin, hierop verdeel je het megsel met de uien, etc. Verdeel stukjes roquefort over het mensel. Bak nogmaals 4 pannenkoeken en leg deze weer op het mengsel, smeer ook dezen in met boursin. Schaaf de komkommer in dunne schijfjes en leg ze naast de pannenkoeken op het bord, hetzelfde doe je met de postelein. |