Jan's ikan pedis
Ingredienten: (4 pers.):
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
3 Tomaat groot
1 Rode paprika
2 Salaam
1 Laos
1 Sereh
Sambal oelek
Suiker
1 eetlepel ketjap
2 ons garnalen
4 stuks Makreel (gebakken)
Bereiding:
Sjalotjes en knoflook in wat olie fruiten.
Tomaat in vieren delen en erbij doen en omroeren.
Salaam en Laos toevoegen.
Garnalen toevoegen
Paprika fijngesneden en toevoegen.
Sambal, ketjap en sereh toevoegen.
Vis erbij en het geheel warm laten worden
(voorzichtig omroeren)
Receptnummer: 1197 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept