Nieuws   Zoeken 

Gerda's rode peperstoofschotel
Ingredienten: (4 pers.):
800 gr runderlappen in blokjes
1 grote gesnipperd ui
1 teentje knoflook
1 rode peper
2 rode paprika`s in reepjes
½ dl olijfolie
2 1/2 dl rode wijn
1 pakje tomaten saus
1 theel pikante paprikapoeder
zout
djahè
Bereiding:
Verhit de olie en bak het vlees in twee porties al omscheppend bruin. Voeg de ui toe en bak 2 min mee. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de klein gesnipperde peper toe (zaadjes verwijderen) en temper het vuur. Schep de paprika, de paprikapoeder, de rode wijn en de tomatensaus erdoor. Laat alles op een vlamverdeler in ca. 3 uur helemaal gaar stoven. Breng het gerecht op smaak met zout en djahè
Receptnummer: 11972 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 200 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept