Nieuws   Zoeken 

Gerda's hongaarse aardappelschotel
Ingredienten: (3 pers.):
600 gr aardappels
2 rode paprika`s
2 uien
50 gr boter
250 gr salami
3 tomaten
1 dl bouillon
½ theel oregano
peper
zout
1 bekertje crème fraiche
100 gr geraspte kaas
2 eetl peterselie
Bereiding:
Maak puree van de aardappels en spuit hiermee de rand van de schaal op. Snijd de paprika`s en salami in reepjes en de uien in ringen. Bak de paprika en ui in boter en voeg de salami toe. Leg de tomaten enkele tellen in heet water en pel ze. Verdeel ze in blokjes en meng ze met de bouillon, oregano, peper, zout en crème fraiche. Leg het paprika, ui, salami mengsel op de bodem van de ingevette schaal. Verdeel het tomaten crème mengsel erover, daarover de geraspte kaas. Zet het gerecht 25 min in de oven op 180 graden. Garneer met peterselie.
Receptnummer: 11978 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept