Nieuws   Zoeken 

Tineke's superlekkere zeevruchten met stokbrood
Ingredienten: (2 pers.):
bakje garnalen
bakje gemengde zeevruchten
2 dl. olijfolie
scheut oestersaus
halve theelepel zout
halve teelepel peper
4 a 5 tenen knoflook
iets sambal naar smaak
gesneden stokbrood
Bereiding:
Olijfolie verwarmen in een hoge koekepan of wok. Ondertussen de tenen knoflook persen en bij de olie voegen evenals de oestersaus. Als het kookt dan garnalen en zeevruchtjes erdoor. Twee a drie minuten goed doorverwarmen. Afmaken met zout, peper en sambal. Even iets af laten koelen en eten met stokbrood waarbij je het brood eerst even door de knoflookolie haalt en de zeevruchten er op legt.
Receptnummer: 11981 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Als je niet van vis houd kan je hetzelfde gerecht maken met stukjes kip of varkensvlees.
Het is zo heerlijk dat je je vingers er bij op eet.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept