Nieuws   Zoeken 

Karin's variantje op indische wraps
Ingredienten: (2 pers.):
Grote tortillas (Casa Fiesta)
2 eieren
bamikruiden
1 gesnipperde ui
hamblokjes
tauge
pindasaus
2 kipfilets (enkele)
Ketjap
evt. sambal
Bereiding:
Klop de eieren los met de bamikruiden en maak er roerei van. Marineer de kip (in kleine stukjes gesneden) in de ketjap. Bak deze met de ui en de tauge een paar minuten, doe er de hamblokjes bij. Als laatste kan het roerei erbij. Smeer de tortilla's in met wat pindasaus en doe de vulling erop, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Nog wat pindasaus erover en even 5 minuten doorwarmen in de oven. Als finishing touch kun je er nog wat gedroogde gebakken uitjes overheen strooien
Receptnummer: 12005 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Heeerlijke combi, je eet je vingers erbij op!
Voor de grote eters onder ons kun je 2 tortilla's per persoon rekenen, anders 1.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept