Nieuws   Zoeken 

Roomkaasrolletje met ham en bieslook van agnes
Ingredienten: (8 pers.):
1 bakje roomkaas
3 eetl. bieslook (vers of diepvries)
(zee) zout
(vers) gemalen) peper
vierkante plakken lekkere achterham
Bereiding:
Roer de roomkaas los en doe er de bieslook en de peper bij Dit goed mengen. Even proeven en eventueel nog wat zout en bieslook toevoegen. Leg een laagje van dit mengsel op het begin van de plakken achterham over de breedte van de plak, oprollen en in de koekkast laten opstijven. Net voor gebruik in hapklare stukken van ± 5 cm. Snijden, een prikkertje erin steken en serveren.
Receptnummer: 12036 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Heb je nog roomkaas over? Heerlijk op een plakje vers stokbrood of een melba toastje
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept