Ingeborg's gevulde appeltjes (magnetron)
Ingredienten: (4 pers.):
4 jonagold appelen
handje rozijnen
halve blok amandelspijs
beetje water
kaneel
Bereiding:
schil de appels en haal met de appelboor het klokhuis eruit. appels de magnetronschaal doen.
de amandelspijs met de rozijnen, het beetje water en de kaneel goed mengen.
de appels vullen met dit mengsel en 1,5 minuut per appel op 700 watt bereiden.
4 appels = 6 min.
even inprikken of ze gaar zijn en serveren met ijs of vanillevla.
Receptnummer: 1209 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: ingeborg
Opmerking:
als je de amandelspijs niet goed gemengd krijgt zet hem dan 30 sec. in de magnetron op 500 watt. (hij wordt dan soepeler)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept