Marie-jose's afwerking slagroomtaart van m-j
Ingredienten: (11 pers.):
Een kapsel voor slagroom taart
Halve liter slagroom
custard pudding van 250 ml. melk
Jam of verse vruchten
hagelslag/chocoladesnippers
drank/limosiroop
Bereiding:
Snijd de afgekoelde taart over dwars door. Nu heb je twee gele kanten. Smeer op de onderste slagroom. Als je verse vruchten gebruikt leg deze dan ook op de onderste. Is met erop leggen makkelijker. Op de andere kant kun je drank of limondesiroop doen en of de pudding. Als dat klaar is. Leg je de onderste op de bovenste! ! ! ! ! Nu komt het. Zet de taart op een hand. Als je links bent op de rechter en als je rechts bent op de linker. Smeer met een smal mes de slagroom aan de zij kant rondom vol zodat je de naad niet meer ziet. Is een lastig werkje. Als je dat op een bord doet word het helemaal niks. Dan de boven kant nog afsmeren. Nu kun je hem versieren met een spuitzak met slagroom. Je kunt er ook een flinke laag slagroom op smeren en dan golvend of helemaal vol hagelslag of chocosnippers ook de zij kant weer. Leg de taart op zo'n mooie kanten papier[blokker] en maar pronken met je eigengemaakte slagroomtaart. Ik hoop dat dit duidelijk is.
Receptnummer: 12095 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Ik weet niet waar je woont anders kwam ik je wel helpen. Omdat zo uit te leggen valt niet mee. Bak groetjes M-J.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept