Nieuws   Zoeken 

Zilla's rijst met komkommersaus
Ingredienten: (4 pers.):
4 kipfileetjes
kipkruiden
bak&braad
2 komkommers in blokjes van cm3
1/4 bouillonblokje
groot bekertje creme fraiche
2 theelepeltjes mosterd
1 grote gesnipperde ui
beetje margarine
borrelglaasje Jonge Jenever
400 gram rijst
Bereiding:
Kipfilet kruiden met kipkruiden en gaar bakken in bak&braad. Rijst koken. Gesnipperde ui fruiten in de margarine tot ze geel zijn (niet bruin! ), komkommer toevoegen en bakken tot deze glazig zijn. 1/4 bouillonblokje verpulveren en samen met de creme fraiche en mosterd goed doorroeren tot een egaal papje. Door het komkommer/ui mengsel roeren en opwarmen (niet laten koken! ). Jonge Jenever erdoor roeren, nog even een half minuutje opwarmen. Gas uit. Kipfilet en rijst over de borden verdelen en daarover heen de saus schenken. Eet smakelijk!.
Receptnummer: 12100 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Heerlijk met een koude droge witte wijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept