Nieuws   Zoeken 

Henriette's tiramonchou cake
Ingredienten: (10 pers.):
3 bl. gelantine
2 pakjes monchou รก 100 gram
75 gram basterd suiker
125 ml slagroom
1 dl koffielikeur
2 dl hete sterke koffie
1 pak lange vingers
1 el cacaopoeder
Bereiding:
Vet een cakevorm in met olie. Week de gelantine in een ruim koud water. Klop de Monchou met een mixer los en voeg de suiker toe. Sla in een andere kom de slagroom zonder suiker stijf. Knijp de gelantine uit en los deze op in de helft van de hete koffie. Roer hier de koffie likeur door. Meng dit door de monchou en spatel er vervolgens de slagroom door. Doop de lange vingers in de rest van de koffie en lig een laag in de cakevorm. Verdeel en 1/3 deel van het monchou mengelsel over. Herhaal dit nog 2 keer. Plaats de cake tenminste 3 uur in de koelkast. Haal de cake uit de vorm en bestraai het met cacaopoeder.
Receptnummer: 12113 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 195 min.
Opmerking:
Het klaarmaken is zo gedaan, maar dan komt het wachten tot ie klaar is.
Maar het is wel heerlijk. Succes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept