Nieuws   Zoeken 

Jutta's kipfilet gevuld met pesto en paddestoelen
Ingredienten: (4 pers.):
20 gr.gedroogde paddestoelen
2 tenen look fijngehakt
3 el. pesto rosso
4 kipfilets
8-12 plakjes ontbijtspek
2 el. olie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 gr. Week de paddestoelen 10 min. In kokend water. Laat ze in een zeef uilekken en hak ze fijn. Meng in een kom de paddestoelen met de look en pesto. Snij de filets in zodat er een zakje ontstaat en vul ze met het pestomengsel. Druk de vulling goed aan en vouw de filets weer dicht. Wikkel de filets stevig in de plakjes ontbijtspek. Leg de filets in een bakblik en laat ze in de oven in 30 min goudbruin en gaar worden.
Receptnummer: 12119 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 24 min.
Opmerking:
lekker met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade.
eet smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept