Nieuws   Zoeken 

Jan's martabak
Ingredienten: (4 pers.):
3 teentjes knoflook
1 pond gehakt
3 stuks prei
eieren
Massala kerrie
Loempiavellen
Bereiding:
Knoflook in wat olie fruiten.
Gehakt erbij doen, het geheel goed losmaken dan wat massala kerrie, zout en peper naar smaak toevoegen en het geheel goed doorroeren
Het geheel moet goed droog zijn.
Dan een loempiavel op een bord leggen
Twee eieren loskloppen en wat van het gehaktmengsel erdoor roeren
Twee eetlepels van dit mengsel op het loempiavel doen.
Dan flink wat fijngesneden prei eroverstrooien
(naar smaak).
Loempiavel dichtvouwen en in wat olie bakken.
Receptnummer: 1217 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept