Nieuws   Zoeken 

Gerda's erpelpannkookn
Ingredienten: (2 pers.):
100 gram bloem
2 eieren
1/4 ltr melk
theelepel bouillonpoeder
iets zout
150 gr. ontbijtspek
6-8 gare aardappels
vloeibare boter
Bereiding:
Boter in de koekenpan. Beleggen met ontbijtspek. Daarop plakjes gare aardappels. Beslag van melk, eieren, bloem, b. Poeder en zout maken. Dit beslag op de aardappels schenken. Het geheel in ca. 1 uur op een laag vuur gaar laten worden ( voor inductie kokers stand 3-4 ). Als het beslag aan de bovenzijde stijf geworden is, dan de pannekoek omdraaien en nog 10 min. Na laten garen. Opdienen met een salade. Eet Smakelijk. Et lekker!.
Receptnummer: 12230 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept