Nieuws   Zoeken 

Cisca's citroentaart yummyyyyyyyyyy
Ingredienten: (8 pers.):
1 kant en klare taartbodem
6 eieren
3 citroenen
300 ml slagroom
275 gr basterdsuiker
Bereiding:
Rasp de schil van de citroenen en pers de citroenen uit. Vermeng alle ingredienten met een mixer. Zet de vulling 1 dag in de koelkast. Verwarm de oven voor op 175 graden. Vul de taartbodem met het citroenmengsel en bak dit af in ong 40 min. Laat afkoelen lekker met een dot slagroom
Receptnummer: 12257 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
je kunt ook de taart eerst af laten koelen en vlak voor het opdienen bestrooien met poedersuiker en deze 1 min onder de hete gril plaatsen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept