Paddestoelen met knoflook en kervel
Ingredienten: (4 pers.):
2 bakjes grotchampignons (a 175 gr. AH)
1 teentje knoflook
4 el (olijf) olie
zout en peper
4 takjes kervel
keukenpapier
Bereiding:
paddestoelen met keukenpapier schoonvegen. steeltjes van champignons breken, onderste stukje eraf snijden en steeltjes fijn snipperen. knoflook pellen en fijn snipperen. in pan 3 el olie verhitten. paddestoelhoedjes toevoegen ca 10. min. op hoog vuur al omscheppend bakken. bestrooien met peper en zout. paddestoelen over 4 borden verdelen.
rest van de olie verhitten en knoflook en fijngehakte steeltjes op hoog 4 ca. 1 min. omscheppend bakken. mengsel over hoedjes verdelen. kervel erboven fijn knippen. serveren met stokbrood
Receptnummer: 123 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept