Nieuws   Zoeken 

Jan's roergebakken groenten met ve-tsin
Ingredienten: (4 pers.):
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
3 ons boontjes
4 ons worteltjes
1 paksoi
1 bakje oesterzwam
Ve-tsin
wat water
Bereiding:
De sjalotjes en knoflook fruiten in wat hete olie. Dan de boontjes en worteltjes toevoegen en even laten roerbakken.. Dan de harde stukken van de paksoi toevoegen en goed omroeren. Peper en zout en ve-tsin toevoegen goed omroeren. Dan zachte stukken (bladeren) van de paksoi en oesterzwammen toevoegen en goed omroeren. Dan 2 kopjes water toevoegen en het geheel even laten sudderen en regelmatig goed omroeren.
Receptnummer: 1238 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept