Nieuws   Zoeken 

Bettina's mama's spaghetti
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. hachee of soepvlees
3 uien
2 teentjes knoflook
spaanse peper
pakje gezeefde tomaten
oregano
basilicum
evt. andere Ital.kruiden
Peper en evt. zout na smaak
ketjap manis
azijn
frisse salade (met tomaten
komkommer etc.)
Bereiding:
Schroei het vlees rondom bruin in wat boter. Snijd de uien in grove stukken en voeg deze erbij. Zet het vlees met wat azijn net onder water en laat dit zo'n 2 uur sudderen. Voeg daarna de gezeefde tomaten, de kruiden + geperste knoflook en tevens de gesneden spaanse peper en een scheutje ketjap erbij. Serveren met spaghetti.
Receptnummer: 12413 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 2 min.
Opmerking:
De manier zoals ik van mijn moeder spaghetti heb leren maken waarbij je je vingers aflikt!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept