Nieuws   Zoeken 

Patricia's pasta met gehakt en asperges
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr rundergehakt
3/4 prei
2 kleine uien (of 1 grote)
half potje/ blikje gekookte asperges
Blue Band finesse voor koken (kookroom)
3 eetlepels boursin culinair knoflook
teentje knoflook
peper
zout
pasta
Bereiding:
Ui fijn snijden. Knoflook fijn snijden. Prei in ringen snijden. Asperges in stukjes snijden. Gehakt rul bakken. Halverwege 1 ui en knoflook meebakken. Op smaak brengen met peper en zout. Andere ui en prei toevoegen, 1 minuutje bakken. Room (ongeveer 3/4 naar smaak/ gevoel--> het moet wel nat worden, zodat het kan stoven) en boursin toevoegen. Nog wat peper en zout (en evt. Andere kruiden) toevoegen. 10-15 minuten met deksel op pan laten stoven. Intussen de pasta koken. Asperges bij de saus voegen en nog 2 minuten mee laten verwarmen. Pasta op een bord scheppen en daarna de saus eroverheen scheppen.
Receptnummer: 12417 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
In plaats van de blue band finesse room kun je natuurlijk ook prima room culinair, slankroom of iets dergelijks gebruiken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept