Nieuws   Zoeken 

Joni's applecrumble met hazelnoten
Ingredienten: (4 pers.):
1 zakje hazelnoten (Baukje ad 65 gram)
150 gr koude boter
100 gr witte basterdsuiker
200 gr bloem
zout
2 potten appelcompote (Hak ad 360 gram)
poedersuiker
4 ovenvaste schaaltjes
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 gr. De hazelnoten grof hakken en de boter in blokjes snijden. In een kom de basterdsuiker, bloem, zout en ½ el water tot kruimeldeeg kneden. Tenslotte de hazelnoten erdoor mengen. Appelcompote en kruimeldeeg over ovenschaaltjes verdelen. Applecrumble ongeveer 20 minuten in midden van de oven goudbruin bakken. Applecrumble uit de oven nemen en met poedersuiker bestuiven. Het dessert warm serveren!
Receptnummer: 12490 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept