Carpaccio met vis van Francis
Ingredienten: (4 pers.):
1000 gr. verse visfilets(Vb.zalm)
4 citroenen
12 el olijfolie
bosje bieslook
4 el kappertjes
8 takjes verse peterselie
zout
peper uit de molen
Bereiding:
Verwijder de eventuele graten uit de filet en snijd hem in zo dun mogelijke plakken. Verdeel de plakken over 4 borden. Snijd de citroenen door en besprenkel ieder bord met citroensap. Doe dan de olijfolie erover en verdeel dit goed met een kwastje. Knip de bieslook boven de vis. Spoel de kappertjes af, schud ze droog en verdeel ze over de zalm. Hak de peterselieblaadjes en strooi ze over de vis. Voeg ten slotte de peper en zout toe. Dek het geheel af met huishoudfolie en zet het 15-30 minuten in de koelkast.
Receptnummer: 1250 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Francis
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept