Nieuws   Zoeken 

Virginia's vlaamse macedoine
Ingredienten: (3 pers.):
2 witloof
1 wortel
1/2 ajuin
1 blik v. 250 gr witte bonen in tomatensaus
3 el natuurslasaus van Knor of Amora
garnituur: peterselie
Bereiding:
Snij de witloof en ajuin in kleine stukjes. Schil en rasp de wortel. Meng alles door elkaar met de boontjes en sausen. Deze groenteschotel past het best bij vis. Men kan er stukjes in vermengen of chiker en superlekker:. Plakjes gerookte zalm oprolllen, voeg hier en daar een toefje peterselie toe voor de versiering. Dit gerecht kan als voor- of hoofdgerecht dienen. Hangt van de hoeveelheid af. Men kan naar wens frietjes of gefruite aardappeltjes daarbij opdienen.
Receptnummer: 12545 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Men kan ook een weinig gemalen peterselie aan de groentenmengeling toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept