Nieuws   Zoeken 

Yvonne's uitjes monagask
Ingredienten: (3 pers.):
200 gram kleine zure cocktailuitjes (potje uitlekgewicht 190 ml)
200 gram blanke rozijnen
150 ml. rode port
100 gram bruine suiker
1 klein blikje tomatenpuree
100 ml. water
3 kruidnagels
2 blaadje laurier
Bereiding:
Voeg de port bij de blanke rozijnen en laat deze even intrekken, Meng daarbij de rest van de ingredienten en laat dit geheel op een laag pitje inkoken ( 20- 30 min. ) De saus kan warm of koud geserveerd worden. In de koelkast is deze saus minstens 2 weken houdbaar. Lekker bij stamppot, bij vlees op een boterham met kaas en ga zo maar door.
Receptnummer: 12555 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept