Nieuws   Zoeken 

Dorien's bloemkool met gehaktsaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 bloemkool
300 g gehakt
1 ui
25 g boter/margarine
oregano
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels bloem
ΒΌ l bouillon
Bereiding:
Kook de bloemkool in 15 min. gaar. Fruit intussen de gesnipperde ui in de boter en bak het gehakt rul in dezelfde pan. Voeg de tomatenpuree, oregano en bouillon toe. Laat de saus nog 10 min. sudderen. Laat de bloemkool uitlekken, schep het in een schaal en schenk de saus erover. Serveer het gerecht met aardappelen
Receptnummer: 12568 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept