Nieuws   Zoeken 

Rudi's kabeljauw met tikka massala (slank)
Ingredienten: (4 pers.):
pak Conimex Mix Tikka Massala
400 gr. kabeljauwfilet
2 el zonnebloemolie
400 gr. Hollandse roerbakmix
1½ dl zure room
2 el fijngehakte peterselie
Bereiding:
Bestrijk de kabeljauw met de marinademix en laat de vis 15 min. Marineren. Bak de kabeljauw 3 min. In de hete olie. Voeg de groenten toe en bak ze al omscheppend 3 min. Mee. Voeg 2 dl. Water en de sausmix toe en breng het al roerend aan de kook. Roer vlak voor het serveren de zure room erdoor en garneer met de peterselie. Lekker met witte rijst.
Receptnummer: 12632 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Excl. de witte rijst is dit gerecht slechts 290 kcal, 22g eiwit, 17g vet en 12g koolhydraten
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept