Nieuws   Zoeken 

Jose's pittige kaas met bier fondue
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr noord hollandse kaas pittig
400 gr klaver kaas sambal
3 tenen knoflook
1 theel sambal
1 groene peper
1 flesje duvel bier
1/3 el maizena
Bereiding:
Knoflooktenen uitknijpen en samen met groene peper in de pan doen. Bier toevoegen en 5 min laten weken. Pan op het vuur verwarmen tot aan de kook (NIET KOKEN ). Nu de kaas beetje voor beetje toevoegen en blijven roeren. Indien u van pittig houdt kunt u extra sambal toevoegen tot je een duivelse smaak te pakken hebt. Evt. De bier met maizena binden.
Receptnummer: 12655 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept