Nieuws   Zoeken 

Sonja's gevulde kaas-eieren (slank)
Ingredienten: (4 pers.):
4 eieren hardgekookt
1 kuipje smeerkaas 20+ (alle smaken zijn mogelijk)
wat peterselie
Bereiding:
Snij de eieren door. Meng het eigeel met de smeerkaas. Doe dit weer in de eitjes en strooi er wat peterselie over. Wat je over hebt (en dat heb je zeker) is zalig op een stokbroodje of toastje. Je kan iedere soort smeerkaas nemen met alle soorten kruiden. Dan kan je veel verschillende soorten maken. Het smeersel is nog zeker 4 dagen houdbaar in de koelkast. Je kan het ook opwarmen en door gekookte pasta doen met wat ham.
Receptnummer: 12658 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept