Nieuws   Zoeken 

Aïsha's vispotje met groenten
Ingredienten: (4 pers.):
400 g snijbonen in stukken
2 eetlepels olie
2 teentjes knoflook fijngehakt
1 rode paprika in dunne repen
1 blik tomatenblokjes (400 g)
100 ml visbouillon (van tablet)
1 theelepel gedroogde oregano of Italiaanse kruiden
400 g koolvisfilet (diepvries)
1 stokbrood (meergranen) in dunne sneetjes
Bereiding:
Snijbonen in weinig water met mespunt zout in 7-8 min. Beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen in (hapjes)pan olie verhitten en knoflook 30 sec. Bakken. Paprikarepen toevoegen en 1 min. Meebakken. Tomatenblokjes, visbouillon en kruiden toevoegen. Saus 5 min. Zachtjes laten doorkoken. Bevroren koolvis bestrooien met zout en peper, in saus leggen en afgedekt 10 min. Laten sudderen tot vis gaar is. Snijbonen laatste minuut in saus meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Stokbrood bij vispotje serveren
Receptnummer: 12760 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept