Nieuws   Zoeken 

Gitano's s'campi's diabolic met spekrepjes
Ingredienten: (4 pers.):
40 s'campi's
culinaire room
ketsup
200 gr spekreepjes
4 cc cognac
cayene peper
zout
1 lookteentje
Bereiding:
Ontdooi de s'campi's in warm water 3 min en pel ze volledig. Snijd de rug open en trek en nu de darm uit. ,hoeft niet maar ze zijn lekkerder en worden groter met het bakken. Bak ze nu bijna gaar met het spek en met een beetje olie , voeg er nu de room ,een beetje ketsup voor de kleur ,het lookteentje geplet ,zout en cayene peper naar eigen smaak en de cognac,laat inkoken en serveer met fritjes of vers gebakken stokbrood,werk af met peterselie. Smakkelijk
Receptnummer: 12768 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
een zeer pittig recept maar zeer lekker
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept