Nieuws   Zoeken 

Yvet's witlof in bladerdeeg
Ingredienten: (10 pers.):
witlof
ham
kaas
bladerdeeg
Bereiding:
Kook de witlof stronkjes even aan, laat ze daarna goed uitlekken en snij ze in twee helften, leg de bladerdeeg klaar met een plakje ham en daarop de kaas dan rol je witlof erin en leg deze op bakpapier op de bakplaat , de oven voorverwarmt op 180 graden en de witlof rolletjes erin voor een ongeveer 20 a 25 minuten eventueel draaien op de helft. Eet het met wat je wil patat of gebakken aardappelen en nog een klein stukkie vlees erbij. Smullen maar ( je kan de witlof ook vervangen door prei)
Receptnummer: 12784 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
simpel en eenvoudig en errug lekker
en je kan het voor net zoveel personen maken als je wilt, leg eraan wat kan je in je oven kwijt
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept