Nieuws   Zoeken 

Ri@'s walnoten-eidressing.
Ingredienten: (4 pers.):
2 hardgekookte eieren
gepeld en grof gehakt
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel lichtbruine basterdsuiker
3/5 walnotenolie
1/4 theelepel cayennepeper
1/8 liter Bulgaarse yoghurt
1 theelepel Franse mosterd
3 eetlepels gehakte walnoten
Bereiding:
Druk de eieren boven een kom door een zeef. Voeg de basterdsuiker, cayennepeper, mosterd, mosterdpoeder en olie toe en klop alles goed door elkaar. Klop de azijn erdoor tot het mengsel lichtgebonden is. Klop al laatste de yoghurt en de noten erdoor. Dek de saus af met huishoudfolie en zet haar tot gebruik weg in de koelkast. Lekker bij vlees, vis en koude rijst en pasta salades met vlees vis of groenten.
Receptnummer: 12787 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept