Nieuws   Zoeken 

Ri@'s wijting met sinaasappelsap.
Ingredienten: (4 pers.):
4 wijtingfilets
4 eetlepels olie
5 eetlepels bloem
1/2 liter vers sinaasappelsap
1 teentje knoflook
50 gram boter
selderiezout
peterselie
Bereiding:
Wrijf de wijtingfilets in met get selderiezout en de knoflook. Wentel ze door de bloem en bak ze in de hete olie rondom goudbruin. Neem de filets uit de wok en houd ze warm. Giet de olie af. Smelt de boter, roer de bloem erdoor en meng die al roerend met het sinaasappelsap tot een gladde saus. Schenk de saus over de visfilets en garneer met fijngehakte peterselie.
Receptnummer: 12789 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
ook weer van een kalender
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept